23-september-clienten

LET’S CELEBRATE 25! 

Special Moments Together. It’s gonna be Magic!


Zaterdag 23 september
 
tussen 13.30 en 16.00


Hotel Mijdrecht - Marickenland

Fijn dat u deze middag onze gast wilt zijn.

Laat u verwennen en verrassen op een andere manier dan u van ons gewend bent. U wordt ontvangen met een feestelijk drankje en sfeervolle muziek.

In deze gezellige ambiance en met een heerlijk hapje, begint rond 14.00 uur de trekking van de 25 prijzen die wij speciaal voor ons 25 jarig bestaan voor u hebben samengesteld*.
Tussen de uitreiking door wordt de cheque van € 2.500,00, de opbrengst van de Goodiebags, aan de stichting stophersentumoren.nl uitgereikt.

Met een toast van dank op de afgelopen jaren en op een positieve toekomst vol ‘Magic’ komt als klap op de vuurpijl de bekende damesgroep O'G3NE ons toezingen. 

Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en willen u vragen uw komst definitief te maken door onderstaande formulier in te vullen of te mailen naar info@perine.nl  onder vermelding van; aanmelden 23 september.

*om uw winnende prijs in ontvangt te nemen, dient u persoonlijk aanwezig te zijn.

Feestelijke groet,
Périne en collega’s, Anneke, Angeline, Sandra, Samantha en Jasmijn

Locatie:
Hotel Mijdrecht - Marickenland , Provincialeweg 3, Mijdrecht

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst