Bindweefselmassage

Zoekt u naar een gezichtsmassage gericht op het herstelvermogen van de huid? Dan is een bindweefselmassage zeker wat voor u. Bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert. Met als resultaat een stevigere huid, een betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen.

Individuele bindweefselmassage

Elke huid is uniek en vraagt om een individuele benadering. Een bindweefselmassage is zeer effectief en is toepasbaar op vrijwel alle huidtypen. Doordat bindweefselmassage de stofwisseling van de huid versnelt zal bovendien de productie van collageen en elastine worden gestimuleerd. Het resultaat is een verjongend effect en een betere huidconditie.

Bindweefselmassage: perfect bij anti-ageing

Een bindweefselmassage bij Beautysalon Périne kunt perfect u aan uw behandeling of anti-ageing concept toevoegen. De massage is zeer persoonlijk en ook de duur en uitwerking van de bindweefselmassage verschilt er persoon.

Prijs: Bindweefsel / passage massage behandeling € 85,00. 

Wilt u ook de voordelen voor uw huidconditie ervaren met een bindweefselmassage? Neem dan direct contact op met Périne in Mijdrecht. Bel tel.: 0297-273121 of laat hier uw gegevens achter.

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst