Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is ideaal wanneer u voor altijd af wilt van uw ongewenste haren. In schoonheidssalon Périne wordt elektrisch ontharen toegepast door een gediplomeerde en ANBOS-gecertifieerde specialiste. Zij wordt elke drie jaar op haar vakbekwaamheid getoetst.

Werking elektrisch ontharen

Bij elektrisch ontharen wordt een dun, steriel wegwerpnaaldje langs de haarschacht in de huid geschoven. Een stroomstootje zorgt ervoor dat de haarfollikel, het zakje waarin de haar groeit, en de omgeving worden vernietigd. Hierdoor bereiken voedingstoffen in het bloed de haar niet meer, en vindt er geen haargroei meer plaats.

In de schoonheidssalon wordt elektrisch ontharen voornamelijk op het gezicht toegepast. De totale behandeltijd varieert per persoon en hangt af van de hoeveelheid haren, de tijdsduur van de afzonderlijke behandelingen en het aantal jaren van overbeharing.

Nabehandelingen elektrisch ontharen

Overtollige haargroei kan na elektrisch ontharen soms terugkomen, bijvoorbeeld bij een verstoring van het hormonale evenwicht. Houd u daar rekening mee. Uiteraard kunnen deze haren dan ook weer middels elektrisch ontharen verwijderd worden.

Als u voor elektrisch ontharen wordt doorverwezen door een arts en uw verzekeringspolis dat toelaat, kunt u uw behandeling (gedeeltelijk) vergoed krijgen.

Wilt u een afspraak maken voor elektrisch ontharen bij Instituut Périne? Neem contact op via telefoonnummer 0297-273121 of laat uw gegevens hier achter om teruggebeld te worden.

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst