Vip night voor u en uw Special Guest

WELKOM OP DE SPECIALE PAGINA OVER ONZE VIP NIGHT OP 7 DECEMBER

Vanaf 17.00 tot 20.00 uur openen wij speciaal voor u en uw Special Guest onze deur. Wij willen u bedanken voor het vertrouwen en alvast een toast uitbrengen op het nieuwe jaar.

U en uw Special Guest worden persoonlijk ontvangen met een feestelijk drankje, waarna wij u graag meenemen naar de toekomst van de huid!

Experience the future – toekomst van de huid

Geniet in een ongedwongen en sfeervolle ambiance van diverse lezingen over The Future, huidbelevingen en geniet van de gezonde verwennerij aangeboden door Mart Gilles van de Culinaire huiskamer uit Vinkeveen.

Voor de revolutionaire ontwikkeling van de huid over The Future zijn wij gevraagd om deze op 13 december a.s te lanceren op "Masters of LXRY” (voorheen de miljonairfair). Maar…. allereerst presenteren wij dit graag aan u!

Wilt u zeker zijn van een plekje tijdens één van de lezingen, reserveer dan z.s.m. via het formulier die u onderaan deze pagina vindt. Vermeld hierop uw naam, naam Special Guest, voorkeur van de lezing(en) inclusief de tijd.

lezingen:
17.15 – Experience the future, DNA van uw huid

17.45 – Mart voeding en de toekomst

18.15 – EXPERIENCE THE FUTURE, DNA VAN DE HUID

18.45 – Mart voeding en de toekomst

19.15 – EXPERIENCE THE FUTURE, DNA VAN DE HUID

DEZE AVOND OOK....
Special Guest tour door één van onze specialistes. Zo kunt u, samen met de specialist, uw Special Guest laten zien en beleven waar u zo enthousiast over bent.

Stapelkorting
Investeer deze avond extra voordelig in de toekomst van uw huid met onze (inmiddels bekende) stapelkorting*!

1 product

5%

2 producten

10%

3 producten

15%

Vanaf 4 producten

20%

* De korting geldt niet op supplementen, thee, acties en/of andere aanbiedingen.

Vooruit bestellen is wel zo handig

Vooruit bestellen kan door van te voren uw bestelling door te geven. Wij zorgen er dan voor dat deze op 7 december voor u klaar staat. Ook cadeaus kunnen wij al voor de tijd feestelijk voor u inpakken!

Wij vinden het erg fijn om u op 7 december te mogen begroeten voor een gezellig drankje en hapje, de lezingen en/of Special Guest tour. Uiteraard bent u ook voor een korter bezoek van harte welkom!

Met vriendelijke groet

Périne, Anneke, Angeline, Sandra, Eveline en Samantha

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst