Happy Fever

Free your body, soul en and skin!

Geniet u ook zo van de langere dagen, de zwoele avonden en de gezellige buitenactiviteiten? Heerlijk ontspannen op het water, in de tuin of op de fiets! Dit alles geeft u een positief en fit gevoel.

Gun uzelf, uw huid en uw lichaam dé persoonlijke aandacht die u verdient, de specialistes van instituut Périne staan graag voor u klaar!

HAPPY FEVER!

Prijs € 250,00
Geldig tot 25 juli 2017

Door intensieve treatments HAPPY FEVER! in de salon, wordt uw huidconditie verbeterd, verstevigd en ervaart u direct hét anti-ageing effect! In combinatie met de verzorging die u zelf thuis doet, is het mogelijk om na een maand al zichtbaar verbetering te zien! 

U ontvangt bijpassende adviezen, voedingssupplementen en een verzorgingsproduct. Zo krijgt u weer die frisse teint, verfijnde poriën en een gladdere en stralende huid!

 

N`JOY the happy Fever; BOOST – LIFT – STRAAL - GENIET

In 3 maanden naar een perfecte huid! Een jonger uitziende huid, zonder cosmetische ingreep. Geef uw gezicht en uw lichaam een 3 maanden durend compleet verwenprogramma cadeau!

Dit ultieme verwenprogramma bestaat onder andere uit:

-          11 behandelingen voor gezicht én lichaam, een perfecte combinatie van genieten en resultaat. De huidfuncties worden geactiveerd, verstevigd en verstrakt, vermoeide spieren en geest ontspannen.

-          maar liefst 12 verzorgingsproducten, de juiste verzorging begint immers thuis met de aangepaste producten voor dag en nacht

-          Nutriceuticals om uw huid de bouwstenen te bieden voor de beste resultaten

-          een persoonlijk leefstijladvies

Prijs: € 2500,- *
* Het bedrag kan in delen betaald worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Bij aankoop van dit bijzondere arrangement, ontvangt u daarnaast GRATIS voor maar liefst € 250,- aan producten naar keuze! Denk hierbij aan ontspannen lichaamsproducten, huidverbeterende crèmes, peelings en maskers en natuurlijke, verzorgende mineralen make-up.

 

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst