Laserontharing

Wilt u pijnloos, snel en vrijwel definitief van uw ongewenste haargroei af? Het kan met de laserontharing techniek met behulp van de Lightsheer Diode Laser. Op de behandelde plekken vermindert ongewenste haargroei met ongeveer tachtig procent. Daarnaast is de laserontharing behandeling gegarandeerd veilig en geschikt voor alle huidtypen.

Betrouwbare en veilige laserontharing

In schoonheidssalon Périne wordt laserontharing uitgevoerd door een ervaren en BIG-geregisteerde huidtherapeuten van MediSkinCare, aangesloten bij de NVH (Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten). Belangrijk, want naast een betrouwbaar apparaat bepalen kennis en ervaring van de behandelaar het resultaat.

MediSkinCare, werkzaam bij instituut Périne, is aangesloten bij NVH

Werking laserontharing

Ongeveer 85% van onze haren bevindt zich in de anagene, oftewel actieve haargroeifase. De Lightsheer Diode Laser werkt in op de pigmentatie in de haren, en is daarmee actief in die anagene fase.

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte en zendt deze in een fractie van een seconde uit op de huid. Het pigment dat rond de haarwortel in de huid aanwezig is, neemt de energie van het laserlicht op. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Laserontharing voor vrouwen en mannen

De laserontharing in schoonheidssalon Périne is zowel geschikt voor beharing op een fijne en gevoelige huid, zoals oksels en bikinilijn, als voor meer robuuste haren, zoals een baard. De laserontharing behandeling is dus geschikt voor dames en heren. De haren die nog overblijven zijn dunner en lichter van kleur.

Alle laserontharing behandelingen zijn persoonsgebonden. Voor een optimaal resultaat zijn vijf tot acht laserontharing behandelingen nodig, met tussenpozen van vier tot acht weken. Omdat de salon bij de verzekeringen erkend is, worden de meeste behandelingen voor het gezicht vergoed. Dit is uiteraard afhankelijk van uw verzekering. 

Wilt u een afspraak maken voor een laserontharing behandeling? U kunt schoonheidsinstituut Périne bereiken op telefoonnummer 0297-273121. Voorafgaand vindt altijd eerst een intakegesprek plaats.

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst