Massage Amstelveen

Instituut Périne is een schoonheidssalon gevestigd in Mijdrecht en is binnen 20 minuten te bereiken vanuit Amstelveen. Bij Instituut Périne kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Ontspannende behandelingen zoals een massage of voor het behandelen van acne littekens, rimpels of een futloze huid. U krijgt bij de masseuse van Périne een behandeling op maat. Dit maakt elke behandeling uniek.

‘Bij Périne staat de klant op nummer 1, wij zijn er voor u en willen u het meest optimale bieden’

✓ Beste Beauty Salon Nederland 2013
✓ Aangesloten bij de ANBOS
✓ Gedreven en gediplomeerde vakmensen
✓ Totale focus op onze gasten
✓ Optimale begeleiding
✓ Medische en psychische basiskennisMassage behandeling

Er zijn vele soorten massages die wij vanuit schoonheidssalon Périne aanbieden. Elke massage wordt door professionele masseuses gegeven. Tijdens de massage worden verschillende delen van het lichaam behandeld. Iedere massage die wij uitvoeren, doen wij met een doel.

Deze doelen kunnen gericht zijn op:

  • Spanning afnemen
  • Pijn verlichten
  • Rust vinden

Uitgelicht: Bindweefselmassage voor de acne huid

Een bindweefselmassage kan een positief effect hebben op verschillende klachten. Deze soort massage heeft een positief effect op de versteviging van de huid, verbeterd de huiddoorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en werkt tegen cellulite.

 

Soorten massage behandelingen

Bindweefselmassage: Een bindweefselmassage kan een positief effect hebben op verschillende klachten. Deze soort massage heeft een positief effect op de versteviging van de huid, verbeterd de huiddoorbloeding en werkt tegen cellulite.

Saabaydi massage: Een Thaise massage waarbij gebruik gemaakt wordt van originele kruidenstempels. De massage werkt ontstekingsremmend en ontspannend.Deze behandeling is vooral geschikt voor cliënten met reuma en nekklachten. Daarnaast werkt een Saabaydi massage uitstekend voor ontspanning.

4 elementen massage: De massage van de vier elementen is bedoeld om uw energie te voelen en weer te laten stromen. Lucht, water, vuur of aarde. Verschillende emoties kunnen ervaren worden.

Lava Stone massage: Basaltstenen worden met een temperatuur van ongeveer 45 graden op diverse plekken van het lichaam neergelegd en mee . De massage zorgt ervoor dat de stofwisseling, orgaanfuncties en het herstellende vermogen van het lichaam worden gestimuleerd.

Shia massage: Massage geschikt voor het verwijderen van dode huidcellen. Het lichaam wordt gescrubd met Himalaya zout. Daarna wordt het lichaam gemasseerd met een handschoen van 100% zijde.

Ontspanningsmassage: Een moment van aandacht voor uzelf. Laat spanningen en pijnklachten los en geniet van het moment

Rug en Schouder massage: Last van uw rug, nek en schouders? Deze behandeling neemt spanningen uit deze gebieden weg. Het stimuleert de circulatie en verbetert de stofwisseling van de spieren.

Bodybehandeling

Naast massages bieden we nog meer behandelingen aan, waaronder diverse bodybehandelingen. Deze behandelingen verstevigen de huid, verbeteren de circulatie en gaan cellulite tegen. Bekijk de diverse behandelingen: Detox (grondig reinigen, draineren en verfijnen) Flow, (activeren, stimuleren en irrigeren) en Tonic, (verkwikken, verstevigen en herstellen)

Soort massage

Prijs v.a.

Bindweefselmassage

€ 39,50

Saabaydi massage

€ 79,50

4 elementen massage

€ 79,50

Lava Stone massage

€ 67,50

Shia massage

€ 89,50

Ontspanningsmassage

€ 52,50

Rug en Schouder massage

€ 52,50

Voordat wij beginnen met een behandeling, geven wij u gedegen advies over de behandeling die het beste bij u past.

Afspraak maken voor een massage behandeling?

Wilt u een afspraak maken bij schoonheidssalon Périne? Dan kunt u contact opnemen via 0297 273 121 of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Genieweg 8
3641 RH Mijdrecht
T 0297-273121

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst

Vanuit Amstelveen zijn wij goed te bereiken. Binnen 20 minuten heeft u onze schoonheidssalon bereikt. Genieweg 8 - Mijdrecht | 0297-273121 gratis parkeren, bushalte voor de deur

Routebeschrijving vanuit Amstelveen

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst