Massage Maarssen

Schoonheidssalon Périne zorgt ervoor dat de bezoekers met een ontspannen en uitgerust gevoel de deur uitlopen. De schoonheidsspecialistes voeren diverse behandelingen uit waaronder het behandelen van een futloze huid, rimpels, acne en littekens. Daarnaast biedt Périne verschillende soorten massages die zorgen voor ontspanning, maar ook voor het oplossen van specifieke problemen als huidverslapping en pijnverlichting.

‘Ontspanning, rust en effectief. Een moment voor uzelf. Dat kan bij schoonheidssalon Périne’

Schoonheidssalon Périne staat voor: 

✓ Beste Beauty salon Nederland 2013
✓ Effectieve behandelingen
✓ Optimale begeleiding
✓ Totale focus op de bezoeker
✓ Beschikken over medische en psychische basiskennis
✓ Gedreven en gediplomeerde vakmensen

 

Masseren is een oude en doeltreffende methode om spieren los te maken, de bloedcirculatie op gang te helpen en te ontspannen. De oorsprong van de massage komt uit China, deze werd zo’n drieduizend jaar voor onze jaartelling uitgevoerd. De massagetechnieken werden in deze tijd al gewaardeerd om de geneeskrachtige werking.

Maak direct een afspraak of bel 0297 273 121!

In de loop van de jaren zijn er talloze soorten massages ontwikkeld met diverse doeleinden. Périne voert de volgende behandelingen uit:

Bindweefsel massage
Bij een bindweefselmassage wordt de elasticiteit van de huid en de doorbloeding gestimuleerd. Hiermee kan de kwaliteit van de huid sterk verbeteren.

Saabaydi massage
Een uit Thailand afkomstige massage en één van ’s werelds oudste genezingsmethoden. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van oosterse kruidenmengsel.  De massage verlicht o.a. spierpijn, ‘knopen’ , nekklachten en klachten die horen bij reuma. Naast een ontstekingsremmend effect is de Saabaydi massage ook zeer geschikt voor ontspanning. 

4 elementen massage
Deze massage zorgt ervoor dat de energie weer door het hele lichaam zal stromen. Lichaam en geest zullen volledig tot rust komen. Daarbij wordt gekeken naar het element (water, aarde, vuur of lucht) dat het beste bij u past. Hierop zullen de warme kruidstempels, die bij de massages worden gebruikt, worden afgestemd.

Hotstone massage
De basaltstenen worden opgewarmd tot ongeveer 45 graden. De stofwisseling en herstel van het lichaam zal door de massage worden gestimuleerd.

Shia massage
Door middel van scrubben met Himalaya zout, wordt de huid ontdaan van dode huidcellen. Tegelijkertijd wordt de huid gemasseerd met een handsschoen van 100% zijde.

Ontspanningsmassage
Geen speciale behandeling, maar gewoon even een moment van ontspanning? Kom volledig tot rust tijdens deze zeer ontspannen massage.

Rug en Schouder massage
Rug en schouders zitten vaak vast. Dit zorgt ervoor dat u te maken kunt krijgen met storende klachten. Met deze massage wordt de spanning  uit uw rug, schouders en nek gehaald, zodat de klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen.

Bodybehandeling (verstevigen, circulatie en cellulite)
U kunt ook kiezen voor een gehele lichaamsbehandeling. Hierbij combineert Périne bijvoorbeeld een scrubbehandeling en een speciale en effectieve massage.

Soort massage

Prijs v.a.

Bindweefselmassage

€ 39,50

Saabaydi massage

€ 79,50

4 elementen massage

€ 79,50

Lava Stone massage

€ 69,50

Shia massage

€ 89,50

Ontspanningsmassage

€ 52,50

Rug en Schouder massage

€ 55,00

Bodybehandeling

€ 79,50

Afspraak maken voor een massage behandeling?

Wilt u meer informatie over een behandeling of wilt u een afspraak maken? Dan kunt u contact opnemen via 0297 273 121. Ook kunt u onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst

Vanuit Maarssen nabij Breukelen is schoonheidssalon Périne uitstekend te bereiken. Gratis parkeren en een bushalte voor de deur. Genieweg 8 - Mijdrecht | 0297-273121

Routebeschrijving vanuit Maarssen

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst