Massage in Mijdrecht bij Instituut Périne

Bij Instituut Périne in Mijdrecht, kunt u terecht voor diverse lichaamsmassages. Het doel van elke massage is verschillend, maar allen hebben een resultaat voor ogen. Namelijk u laten genieten van een professionele massage, uitgevoerd door een deskundige specialist! Ervaar de weldaad van één van onder genoemde massages in onze speciale bodyruimte. Deze is voorzien van een verwarmde behandelstoel, persoonlijke en aangepaste muziek en verlichting.

Massage behandelingen:

Voorafgaand aan de behandeling zullen wij gezamenlijk kijken naar uw wensen en bepalen welke massagebehandeling het meest geschikt voor u is.

 • SABAAYDI®-MASSAGE
  De Saabaydi massage werkt ontstekingsremmend en zorgt voor ontspanning. Bij deze oorspronkelijk Thaise massage wordt gebruikt gemaakt van originele kruidenstempels. De behandeling is met name geschikt voor mensen met reuma- en nekklachten. 
 • 4 ELEMENTEN MASSAGE
  Op basis van de vier elementen, lucht, water, vuur of aarde proberen wij de energie in uw lichaam in goede banen de leiden. De kruidenstempels die we gebruiken worden aangepast aan het element wat het beste bij u past. Lichaam en geest zullen volledig tot rust komen.
 • LAVA STONE MASSAGE
  De massage is ook wel bekend als de hotstone massage. Door gebruik van basaltstenen, van ongeveer 45 graden, zorgen ervoor dat de doorbloeding in uw lichaam wordt gestimuleerd.  Het lichaam zal sneller herstellen en de stofwisseling zal worden gestimuleerd.
 • SHIA BEHANDELING/MASSAGE
  Een complete behandeling waarbij het lichaam wordt gescrubd met Himalaya zout, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Vervolgend wordt het lichaam gemasseerd met een speciale zijden en verwarmde handschoen die gevuld is met Shia-zaden. De huid zal na de behandeling zacht en stevig aanvoelen.
 • MASSAGE VOOR MENSEN BIJ KANKER (OF EX-PATIËNTEN)
  Aandacht voor de punten die belangrijk voor uw situatie zijn. Onze masseuse heeft speciaal hiervoor de erkende opleiding van ‘Helder& Kadira’ gevolgd.
 • ONTSPANNINGSMASSAGE
  Geen specifieke klachten, maar wel behoefte aan een heerlijk momentje van ontspanning voor uzelf? Kies dan voor een ontspanningsmassage en loop met frisse en nieuwe energie de deur uit.
 • RUG EN SCHOUDER MASSAGE
  Last van uw rug, nek en schouders? Deze behandeling neemt spanningen uit deze gebieden weg. Het stimuleert de circulatie en verbetert de stofwisseling van de spieren.

Massage in de buurt van amstelveen, woerden of maarssen?

Wilt u genieten van een professionele massage en bent u woonachtig in Amstelveen, Woerden of Maarssen? Binnen 15 minuten kunt u Instituut Périne bereiken.

SABAAYDI®-MASSAGE

Deze bijzondere massage wordt uitgevoerd door onze masseuse, die haar cursus heeft gevolgd bij de enige erkende Sabaaydi opleiding in Nederland. Dat betekent dus ook dat er wordt gewerkt met de originele Thaise kruidentempels.

De Sabaaydi massage bestaat uit een aantal behandelonderdelen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric en kaffir limoen hebben een reinigende, verwarmend en kalmerend effect. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale behandeling duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast. Er is geen douche bij nodig.

Uitwerking

Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwand verstevigend. Preventief voor een gezond lichaam. Door middel van deze Sabaaydi-massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

Prijs: Sabaaydi-massage € 84,50

4 elementen kruidenstempel massage

Deze heerlijke zen-beauty massage is een ervaring waarin u meegenomen wordt in totale rust en ontspanning.
De behandeling ziet er als volgt uit:
We starten met een ontspannen kruiden- voetenbad. 
Daarna, met de warme kruidenstempels die zijn afgestemd op het element (vuur, water, licht en aarde) dat het beste bij u past worden benen en voeten gemasseerd. Elk element heeft zijn eigen kruiden samenstelling en zo zijn eigen werking
De kruidenstempels zijn klein en heerlijk warm  waardoor de reflex punten op zowel de benen als de voeten goed te behandelen zijn.
Het zelfgenezend vermogen kan zijn werk doen. Daarna wordt er met warme/koude keramische stenen ( afhankelijk wat u het lekkerst vindt )en met olie gemasseerd.
Deze behandeling is werkzaam daar waar het nodig is.Met deze massage blijft u beter in uw element waardoor u zich fitter voelt en meer energie zult ervaren. Na ongeveer 5 kwartier voelt u zich als herboren.

Prijs: 4 elementen kruidenstempel massage € 84,50

LAVA STONE MASSAGE

De Hot Stone Massage, ook wel Lava Stone Massage genoemd, is een massagevorm waarbij gebruik gemaakt wordt van warme tot zeer warme stenen. Hot Stone Massage is al eeuwen oud en wordt in diverse delen van de wereld toegepast. In vroeger tijden door de Romeinen en de Grieken, maar ook bij de Indianen, Inca’s, Japanners en Chinezen. Iedere bevolkingsgroep had zo zijn eigen toepassingen en tradities. Hot Stone Massage is dan ook uiterst weldadig en zeer ontspannend, maar bovenal heeft Hot Stone Massage een heilzame werking. Het gehele lichaam wordt behandeld en niet alleen de rug.

Uitwerking

Hot Stone Massage kan onder meer worden toegepast om de werking van het lymfestelstel te verbeteren, de energiehuishouding van ons lichaam te versterken en het zelfherstellend vermogen te ondersteunen. De warmte van de stenen dringt diep door in het lichaam en is daarom een weldaad voor mensen met spier- en gewrichtsklachten. Ook helpt Hot Stone Massage bij het verminderen van pijn bij fibromyalgie. Door tijdens het masseren gebruik te maken van warme stenen verbeteren in feite alle lichaamsfuncties.

Prijs: Lava stone / Hot stone massage vanaf € 72,50

Buikmassage

De buikmassage wordt vooraf gegaan door een lichte massage van de hals, schouders en bovenzijde van de borst (decolleté).

Uitwerking

De buikmassage verlicht buikpijn, veroorzaakt door bijvoorbeeld spanning, slechte spijsvertering of menstruatiepijn. Verder stimuleert de massage de spijsverteringsorganen en verhelpt het verstoppingen en geeft ontspanning in het gehele lichaam en spijsverteringsorganen. Ook is het een goede verzorging van de huid en kan het helpen om cellulitis op buik en heupen tegen te gaan.

Prijs: Buikmassage vanaf € 52,50

Shia behandeling; totale rust en wellbeing!

Een heerlijke bodyscrub gecombineerd met de Shia zijde massage

Deze complete lichaamsbehandeling begint met een voetbad waaraan een persoonlijk door u gekozen Aromessence is toegevoegd. Tijdens dit voetbad krijgt u een bijpassende thee. Daarna neemt u plaats op de voorverwarmde massagetafel en wordt u meegenomen  op weg naar totale ontspanning. Uw huid wordt door middel van een heerlijke persoonlijk voor u gemaakt en verwarmde scrub ontdaan van dode huidcellen. Aansluitend krijgt uw totale lichaam een zijdezachte massage met behulp van een zijden handgemaakte verwarmde  handschoen die gevuld is met Shia-zaadjes Deze bijzondere Shia zaadjes zijn gedrenkt in de door u gekozen hydrolaat. De bijzondere werking van zijde is dat het een 100% natuurlijke werkstof is afkomstig van de zijderups. Het heeft een vochtbindend effect op de huid en maakt het zacht en stevig. De Shia-zaadjes zitten boordevol antioxidanten, Calcium en ijzer, wat goed is voor een mooie gezonde lichaamshuid.

Als uw hele lichaam behandeld is met deze bijzondere handschoen, gaan we verder met een ontspanningsmassage voor uw gezicht. Uw gezicht wordt gemasseerd met originele zijden coconnetjes, dit is voor de huid een echte weldaad. Vervolgens wordt uw gezicht gemasseerd met de heerlijk verwarmde zijden stempels. Voordat deze heerlijke behandeling wordt afgesloten, worden uw voeten eveneens gemasseerd met deze verwarmde zijden stempels.

Ter afsluiting wordt uw hele lichaam ingesmeerd met één van de verrukkelijke bodyproducten van Décleor.

Na een heerlijke 5 kwartier voelt u zich weer als herboren en is uw huid zijde zacht

Prijs: Shia behandeling (massage)  € 89,50

Massage voor mensen BIJ kanker (of ex-PATIËNTEN)

Veel soorten massages zijn over het algemeen bij iedereen toepasbaar. Bij het geven van een massage aan mensen met kanker of die hiervan genezen zijn, kunnen andere factoren een rol spelen. Daarom is het belangrijk dat deze massage wordt gegeven door iemand die hier een specifieke opleiding voor heeft gevolgd. Onze masseuse Angeline is door de erkende opleiding van ‘Helder& Kadira’ voor deze vorm van massage opgeleid. 

Omdat er door behandelingen en/of operaties een onbalans in het lichaam is ontstaan, zijn er als masseuse belangrijke aandachtspunten waarmee rekening gehouden moet worden. Deze aandachtspunten zijn tijdens de opleiding uitvoerig besproken en toegepast tijdens een stage op de afdeling oncologie in UMC- ziekenhuis. 

UITWERKING

De massage is gericht op ontspanning en bewustwording van het lichaam. Nadien wordt minder pijn ervaren, een betere nachtrust en een fitter gevoel.

Wilt u weten wat onze specialiste persoonlijk voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Wilt u vervolgens een massage, dan verzoeken wij u thuis een vragenlijst in te vullen en te retourneren, zodat onze specialiste rekening kan houden met eventuele factoren die een rol kunnen spelen.

Prijs: massage voor mensen met kanker incl. voor en na-gesprek  € 84,50

Wilt u meer informatie over één van de bovengenoemde massages of direct een afspraak maken? Neem direct contact op met Périne in Mijdrecht en bel tel.: 0297-273121. Of laat u terugbellen middels het contactformulier.

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst