Massage Woerden

Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste nabij Woerden? Voor diverse behandelingen kunt u terecht bij Instituut Périne gelegen in Mijdrecht. Wij bieden verschillende behandelingen aan op het gebied van massage, littekens en ouderdomstekenen van uw huid. De behandelingen van Instituut Périne zijn allemaal uniek en worden per persoon op maat samengesteld.

‘Wij bieden onze bezoeker gedegen advies en uitstekende begeleiding. De bezoeker staat bij ons op nummer 1’

Winnaar Beauty Award

Instituut Periné was vorig jaar de winnaar van de Beauty Award. Beauty Award is een wedstrijd georganiseerd door vakmagazine KOSMETIEK en Beauty Trade Professionals. Het doel van de Beauty Award is het professionele imago en kernwaarden van de schoonheidsbranche zichtbaar te maken.

Doelen van een massage                                                                  


Een massage heeft meerderde doelen. Enkele voorbeelden zijn: De lichaamsfuncties te normaliseren, stress en spanningen te verminderen, de werking van de zenuwen en bloedtoevoer in het lichaam te verbeteren. Er zijn vele soorten massages waarbij iedere massage haar eigen uitgangspunt heeft.

Overzicht soorten massages


Bindweefselmassage
Bindweefselmassages zijn een goede manier om de conditie van de huid te verbeteren. De doorbloeding en de stofwisseling worden geactiveerd. De massage is zeer geschikt als behandeling bij  littekens en rimpels.

Saabaydi Massage
De Saabaydi massage komt oorspronkelijk uit Thailand. Met behulp van Oosterse kruiden en een warme aromatische olie wordt de huid gemasseerd.  De massage werkt zeer effectief bij mensen die last hebben van jicht of vaak last hebben van spierpijn.

4 elementen massage
De 4 elementen massage is een zeer effectieve massage om de energie in uw lichaam in goede banen te leiden. Uw lichaam en geest zullen volledig tot rust komen. De warme kruidenstempels worden afgestemd op het element (water, vuur, aarde en lucht) dat het beste bij u past.

Hotstone massage
Door gebruik van warmte wordt de doorbloeding in het lichaam gestimuleerd. Hiervoor wordt gebruikt van hete stenen (ongeveer 45 graden).  Het lichaam zal sneller in staat zijn om te herstellen en ook de stofwisseling zal worden gestimuleerd.

Shia behandeling / massage
Tijdens deze complete behandeling wordt u onder andere gescrubd en krijgt u een zijdezachte massage met behulp van een speciale zijden en verwarmde handschoen die gevuld is met Shia-zaden. De behandeling maakt de huid zacht en stevig.

Ontspanningsmassage
Heeft u een druk leven en heeft u tussen de bedrijven door behoefte aan ontspanning? De ontspanningsmassage is ingericht om onze klanten volledig tot rust te laten komen en met nieuwe energie de deur uit te laten gaan.

Rug en Schouder massage
Deze massage is zeer effectief voor mensen met nek, rug en/of schouderklachten. Vastzitten gebieden worden los gemasseerd en de doorbloeding wordt gestimuleerd.

Bodybehandeling (verstevigen, circulatie en cellulite)
Ook kunt u ervoor kiezen om een volledig lichaamsbehandeling bij ons te ondergaan, waarbij we gebruik maken van de Decléor-methode. Met 100% natuurlijke producten krijgt u een volledige en intensieve peeling, rugmassage, lichaamspakking en hoofdhuidmassage.

Een massage kan bij veel problemen de oplossing zijn. Er kan veel druk, pijn en verdriet in het lichaam zitten. Dit zorgt ervoor dat de houding van het lichaam continu gespannen staat. Door middel van een massage kunnen deze problemen worden verminderd.

Soort massage

Prijs v.a.

Bindweefselmassage

€ 39,50

Saabaydi massage

€ 79,50

4 Elementen massage

€ 79,50

Lava Stone massage

€ 69,50

Shia massage

€ 89,50

Ontspanningsmassage

€ 52,50

Rug en Schouder massage

€ 55,00

Bodybehandeling

€ 79,50

Afspraak maken voor een massage behandeling?

Bent u geïnteresseerd in een behandeling van schoonheidssalon Périne of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0297 273 121 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst

Vanuit Woerden zijn wij goed te bereiken. Binnen 20 minuten heeft u onze schoonheidssalon bereikt en staan wij klaar om u de juiste behandeling te geven. Genieweg 8 - Mijdrecht | 0297-273121 - gratis parkeren, bushalte voor de deur


Routebeschrijving vanuit Woerden

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst