Bijzondere massage; sabaaydi

Speciale lichaamsmassage; Sabaaydi

Zaterdagmorgen, de telefoon gaat. Goedemorgen, klinkt een vriendelijke mannenstem aan de andere kant van de lijn. Ik heb last van de huid op mijn benen. Daarnaast wil ik ook graag advies over de mogelijkheid van massages. De week erop komt meneer langs. 80 jaar en nog lekker actief in het leven. Onze bodyspecialiste neemt de mogelijkheden met meneer door en daarbij komt ook de Sabaaydi massage ter sprake. Een bijzondere massage waar ik u graag meer over wil vertellen.

De Sabaaydi massage is naar Nederland gebracht door Judith Guitjens. Haar motivatie kwam vanuit haar visie dat ze vond dat mensen elkaar te weinig aanraken. Ze liet zichzelf altijd masseren als ze in Thailand was en daarbij maakten ze gebruik van diverse kruiden. Het bleek dat de behandelingen met kruiden veel verlichting gaf bij o.a. jicht. Dit alles fascineerde haar en deed haar besluiten om de kruidenstempels mee te nemen naar Nederland, waar ze er vervolgens mee aan de slag is gegaan . 

In Nederland merkte ze dat de massage op de westerse mens afgestemd moest worden. In overleg met een dokter in Thailand, die zelf altijd werkt met kruiden, stelden ze een recept samen met geneeskrachtige kruiden afgestemd op de westerse mens. De originele Sabaaydi kruidenstempels zijn samengesteld volgens het oude recept van de ‘Wat Pho’-tempel en wordt gebruikt door de Thaise monniken. Met al haar kennis en ervaring heeft Judith de  stempelmassage verder uitgebreid en aangepast tot de Sabaaydi massage die het nu is. Een stempelmassage waarbij speciale stempels met warme kruiden het lichaam stempelen, waarna vervolgens een massage met de handen en warme olie plaats vindt. Het is een oosterse en Westerse massage in één!

De Sabaaydi massage
De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug en schouderpartij met warme Thaise kruidenbuidels gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric en kaffir limoen hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale massage duurt ruim een uur, de uitwerking van de kruiden gaat diep en werkt zelfs een aantal dagen door.

Uitwerking
De Sabaaydi massage is een bijzondere aangename massage die verlichting brengt bij o.a. spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen en oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt verstevigend op de wanden van de adres. Uiteraard kan de massage gegeven worden op een gezond lichaam,  de onderliggende blokkades worden  vrij gemaakt en de energie gaat weer stromen. Kortom, een massage die door zowel de man als vrouw, als zeer prettig wordt ervaren.

Wilt u weten hoe deze massage er in de praktijk uitziet? Bekijk dan ons filmpje.

Actie: in de maand februari kunt u gebruik maken van de speciale actie. Sabaaydi voor slechts € 69,50 ipv € 79,50. Wilt u een afspraak maken? Klik dan hier

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst