Skin & lifestyle event

Wat zit er achter die pui?

De zomer is voorbij en de herfst is inmiddels aangebroken. Een leuke periode, vind ik dit altijd. De vele inspiraties en ideeën die mijn collega’s en ik tijdens de vakantie hebben opgedaan worden uitgewerkt. We hebben ons weer ingeschreven voor diverse opleidingen en trainingen en de vakbeurs van afgelopen maand, heeft ons op de hoogte gebracht van de laatste noviteiten.

September is voor mijn bedrijf de maand waarin we de laatste puntjes op de i zetten voor ons, inmiddels 4e keer, jaarlijks Skin & Lifestyle Event. Deze keer staat deze op 3 oktober gepland en in het teken van huidverbetering. Het Event is tot stand gekomen, omdat we wel eens horen dat men het “ een drempel”  vindt om in een huidverzorgingsinstituut naar binnen te gaan. Doordat wij al vele jaren een huidadviescentrum hebben, waar men vrijblijvend binnen kan lopen voor advies over hun huid c.q. huidverzorging, is de drempel gelukkig al lager geworden. Echter de enthousiaste reacties die wij regelmatig mogen ontvangen zoals; dat zo’n mooi bedrijf met zo veel mogelijkheden zo dichtbij zit, heeft ons doen besluiten om een jaarlijks vent te organiseren.

Het organiseren van een Event is altijd weer een uitdaging, maar vooral erg leuk om te doen. Ieder jaar willen we onze gasten verrassen en ze op een andere manier kennis laten maken met ons Instituut. Dit jaar staat in het teken van één van onze specialisaties; huidverbetering. Het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering zit hem in de manier van benaderen en toepassen. Waar de verzorging zich richt op de buitenkant van de huid, gaat huidverbetering een grote stap verder. Wij vertellen dan ook graag over onze onderscheidende kijk op het realiseren van een gezonde en stralende huid. Voor ons zijn je lekker voelen, eet en leefgewoonten en een goede huid verzorging onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Via ons laatste mini magazine; Périne, Skin & Lifestyle,  hebben we kenbaar gemaakt dat we voor ons event op zoek zijn naar veertig vrouwen tussen de 30 en 60 jaar die hun huid willen verjongen en laten stralen. Voor deze dag komen er externe specialistes om speciale bathroom treatments te geven. Daarnaast kan men bij onze bodyspecialist ervaren hoe huidverstrakking voor het lichaam werkt en is top-visagist Bas Hokke aanwezig om alles te vertellen over de verzorgende minerale make-up van Youngblood. De huidspecialistes van MediSkinCare zijn aanwezig om alles te vertellen over de vele behandelmogelijkheden met behulp van Laser w.o. ontharing, vaat- en pigmentproblemen en littekens.
In onze, voor deze dag, speciale lounge, kan men kennis maken met onze nieuwste thee ritueel, heerlijke en gezonde smooties en een gezond hapje. Een loterij met mooie prijzen en speciale dag acties zorgen voor het laatste feestelijk tintje. Mijn collega’s en ik verheugen ons er op om deze dag te organiseren en onze huidige klanten en geïnteresseerde, instituut Périne te laten beleven en te ervaren. U bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom.

ECEYmIpva08

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst