HET TEAM VAN INSTITUUT PÉRINE

Het team van Instituut Périne bestaat uit meerdere gediplomeerde schoonheidsspecialistes, een masseuse en een huidtherapeut. Elke schoonheidsspecialist heeft ruime praktijk ervaring en doet meerdere keren per jaar opleidingen en bijscholingen.

 • Périne
  Périne

  Sinds 1989 schoonheidsspecialiste en in 1992 eigenaresse van Instituut Périne. Vele opleidingen en specialisaties w.o. Voortgezette opleiding, Niveau 4, Acne, ontharingstechnieken,microdermabrasie, thermo-coagulatie en lymfedrainage specialisatie. Dermatologie voor schoonheidsspecialistes basis en gevorderd. Tevens is Périne anti-ageing specialist.

 • Anneke
  Anneke

  Schoonheidsspecialiste en sinds 1997 werkzaam bij Instituut Périne. Vele cursussen gevolgd op het gebied van huidverbetering w.o. Dermatologie voor schoonheidsspecialistes basis en gevorderd, microdermabrasie, thermo-coagulatie en anti-ageing.

 • Angeline
  Angeline

  Specialiste op het gebied van lichaamsbehandelingen en lichaamsmassages. Heeft naast haar opleiding als ziekenverzorgster de opleiding Medische basiskennis (HBO niveau) en de geaccrediteerde opleiding "massage voor mensen met kanker" afgerond. Met de erkende afgeronde opleiding voor Sabaaydi massage en Shia behandeling zorgt Angeline ervoor dat u kunt kiezen uit intensieve of juist ontspannende behandelingen.


 • Sandra
  Sandra

  Schoonheidsspecialiste sinds 1991, breed geschoold en ruime ervaring in een verscheidenheid aan facetten in de schoonheidsverzorging. Gespecialiseerd in huidverbetering, anti-aging, microdermabrasie, thermo-coagulatie en acne. 

 • Nathalie
  Nathalie

  In 1990 haar diploma behaald en vervolgens diverse cursussen gevolgd op het gebied van huidverbetering en anti aging en verschillende ervaringen opgedaan in meerdere sectoren van het vak. Gespecialiseerd in huidverbetering , anti ageing.

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst