Prijslijst

Uw huid, onze passie

Elke huid is uniek. Soms met kleine en soms met grotere problemen. Van overbeharing tot grove poriën, van een gevoelige huid tot huidverslapping en van rode adertjes tot vlekken, littekens of rimpels. Om welk probleem het bij uw huid ook gaat, Instituut Périne, al meer dan 25 jaar de schoonheidssalon in Mijdrecht, gemeente de Ronde Venen en omstreken, heeft een doeltreffende oplossing voor man en vrouw. Tevens werken wij nauw samen met een huidtherapeut, lifestyle specialist en een diëtist.

Centraal bij uw persoonlijk advies staat het Multi Analysis Center, een geavanceerd computersysteem dat conditie van uw huid exact meet. Op basis hiervan wordt er door een van de schoonheidsspecialiste een gedegen huidadvies gegeven en een effectieve behandeling afgesproken. Een goede samenwerking staat voorop, alleen dan kunt u het gewenste resultaat voor uw huid behalen!

Op deze pagina vindt u een gedeelte van onze prijslijst.Tevens kunt u op de behandelingen klikken voor meer informatie. Voor uitgebreidere informatie en een persoonlijk advies, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.  Omdat de uiteindelijke gegeven behandelingen altijd persoonlijk zijn, stellen onze specialistes deze in overleg met u samen.

Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij uiteraard bereidt deze persoonlijk te beantwoorden. Voor het maken van een afspraak kunt u online dit formulier in vullen (klik hier), bellen naar (0297)273121.


indicatie PRIJSLIJST INSTITUUT PERINE

 “Pascaud”

“Pascaud” is speciaal ontwikkeld voor huidverbetering en anti-ageing. Ondersteuning m.b.v. hoogwaardige huidverbeterende producten voor thuis gebruik, voedingssupplementen en de diversiteit aan intensieve behandelingen, zorgt ervoor dat “Pascaud” bijzonder effectief is voor een grove huid, rijpere (verslapte) huid, storende lijntjes en/of acne littekens.

“Pascaud” behandelingen voor het gezicht w.o.

   
Synature; peeling en needling; incl. verzorgingsset                        €    239,50
Pascaudlite Soft Laser  vanaf             €      79,50
Passage bindweefselmassage behandeling    €      85,00
Pascaud Wave (RF voor huidverstrakking,vanaf)                            €      79,50
Pascaud Experience treatment         €    189,50
Professional Treatment vanaf     €      89,50

Mesotherapie vanaf                                                                  

 €     225,00


“Decléor”  

Al ruim 40 jaar onderhoudt het Franse cosmeticamerk “Decléor” een hechte band
met het plantenrijk. Door aromatische planten met grote zorg te selecteren, bevatten de producten essentiële oliën van de beste kwaliteit. Door de krachten van de aromatherapie te combineren met de voordelen van de phytotherapie, geeft: “Decléor” uw huid de juiste werkstoffen. Uw huidconditie zal verbeteren en ook de veranderingen van uw huidskleur zal u zeker opvallen.

BEHANDELINGEN VOOR HET GEZICHT W.O.

Deze speciale “Decléor” behandelingen zijn een combinatie van werkstoffen uit de aroma- en phytotherapie en verschillende “Decléor” massages. Elke behandeling begint met een rugmassage ter ontspanning en in balans brengen van het lichaam. 

Aromaplastie                                                                                  €      77,50
Aromaplastie Extra  €      82,50
Arome Expert                       €      86,50
   

 

“HydroPeptide”

HydroPeptide®: Revolutionaire Anti-Aging huidverzorging, basis van een zeer hoge dosis aan eiwitten, groeifactoren en botanische stamcellen. HydroPeptide is marktleider van peptides in Anti-ageing huidverzorging, omdat ze meer dan 60 verschillende peptiden op klinische niveaus aan hun producten toevoegen, plus een verscheidenheid aan vitale en voedende elementen. Dit alles zorgt voor bijzondere behandelingen en producten om de huid zichtbaar te verjongen.

Professional Anti Stress Express Facial                                                  €   72,50  
Anti Wrinkel Facial                                                                            €   95,00


Murad

Er is een onderscheid te maken tussen verschillende oorzaken van huidveroudering: hormonaal, genetisch en huidveroudering veroorzaakt door omgevingsfactoren.  Met ruim 30 jaar onderzoek en de behandeling van ruim 50.000 patiënten heeft een wereldberoemde dermatoloog en apotheker; Dr. Murad, onomstotelijk bewezen dat de beste resultaten om huidveroudering tegen te gaan worden bereikt door een Inclusive Health® levensstijl.  Inclusive Health stelt u in staat om uw jeugdigheid te bouwen op een fundamenteel celniveau. Hoe? Door u te leren om beslissingen te maken die ervoor zorgen dat u er beter uitziet, beter leeft en zich beter voelt, beslissingen die samenwerken om een lichaam te ondersteunen, helemaal tot het celniveau.

Professional light                                                                               €      79,50
Professional medium  €      91,50
Professional intensief    €    125,00


Overige behandelingen gezicht w.o.

Microdermabrasie                                                                              €     117,50

Meta Therapy; Dermatude gezichtsbehandeling                                      vanaf  €      139,50

So-up Reloaded                                                                                €     195,00


Instituut Périne” heeft een speciale ruimte voor lichaamsbehandelingen. Deze ruimte is voorzien van heerlijk vloerverwarming, een lounge behandelbank en een douche gelegenheid, zodat u zich na de behandeling kunt afspoelen.

behandelingen voor het lichaam w.o. 

Deze speciale lichaamsbehandelingen hebben allen een ander doel c.q. uitwerking. Zo kunt u kiezen voor een activerende, doorbloeding bevorderende, relaxende of verstevigende behandeling. Aromatic spa mosaic: voorafgaande aan deze pakkingen hoort de speciale bodypeeling en een massage van de rug en hoofdhuid. 

Aroma Relax Bodybehandeling                                                              €       87,50
Aroma Silhouette / slim effect(Detox)pakking €       89,50
So-up Reloaded €     195,00


Speciale body-massages w.o.

Zen Beauty; ofwel tijd voor uzelf! Dat kan in onze speciale bodyruimte, waar de heerlijke comfortabele en verwarmde Wellness bank zorgt, dat u echt kunt genieten. Ervaar de weldaad van één van de bijzondere en effectieve massages zoals een Sabaaydi®-, Lavastone-, buik, originele Thaise of een ontspanningsmassage.

Sabaaydi /warme Thaise kruidenbuidels                                                  €       85,00
Lava-stone / hotstone massage, vanaf €       73,50
Uitgebreide rug-/ nek-/ schoudermassage €       59,50
Shia massage, vanaf €       65,00
4 elementen massage €       85,00

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst