UW SCHOONHEIDSSALON NABIJ BREUKELEN

Onze klanten bezoeken schoonheidssalon Périne bij Breukelen om hun eigen redenen. Ook u heeft waarschijnlijk specifieke wensen. Wellicht wilt u de rimpels, poriën of vlekken op uw huid laten behandelen. Of bent u gewoon toe aan een ontspannende massage. Waar u onze schoonheidssalon bij Breukelen ook voor bezoekt, Instituut Périne heet u van harte welkom.

Complete behandeling

Instituut Périne is één van de exclusieve Pascaud Experience Instituten, waar unieke behandelingen worden verzorgd op basis van de ‘Schoonheidsdriehoek’. Dit is een combinatie van een deskundige analyse van en advisering over uw leefstijl,  stofwisseling, beweging en voeding(supplementen), aangevuld met meerdere krachtige behandelingen in de beautysalon zelf en effectieve producten voor gebruik thuis.

De MAC van schoonheidssalon Breukelen

U ziet graag de vooruitgang van onze behandelingen. Dat kan. Hiervoor gebruikt onze schoonheidssalon de innovatieve ‘Multi Analysis Center’. Met dit apparaat meet onze schoonheidsspecialiste de effectiviteit van uw behandeling. Uw behandeling wordt zelfs afgestemd op de exacte metingen van uw rimpels, de grofheid van uw poriën, het vocht- en talggehalte, de elasticiteit, de hoeveelheid pigment en de gelijkmatigheid van uw huid.

Behandelingen schoonheidssalon Breukelen

  • Microdermabrasie: tegen fijne rimpels en vale, futloze huid
  • TCA peeling: tegen rimpels, acnelittekens en pigment
  • Vaat- en pigmentlaser: tegen adertjes of pigmentvlekken
  • Bindweefselmassage: massage t.b.v. herstelvermogen van de huid
  • Lymfedrainage: massage ter verbetering van de lymfeafvoer
  • Laserontharing: pijnloos van ongewenste haargroei af
  • Elektrisch ontharen: voor altijd af van ongewenste haren
  • Aromatherapie: intensieve gezichtsverzorging met producten van Decléor
  • Lichaamsmassages: lichaamsmassage t.b.v. herstelvermogen van de huid
  • Lichaamsbehandelingen: optimale verzorging en behaaglijkheid. Verstevigen, ontspannen verzorging van het hele lichaam

Schoonheidssalon vlakbij Breukelen

U vindt beautysalon Instituut Périne in Mijdrecht. Deze ligt niet ver van Breukelen en is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. U bent hier binnen slechts 20 minuten. U mag gratis voor de deur parkeren. Wilt u meer informatie over onze schoonheidssalon, neem dan nu contact met ons op via ons contactformulier of telefoonnummer 0297-273121.

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst