UW SCHOONHEIDSSALON NABIJ MAARSSENBROEK

De bezoekers van onze schoonheidssalon vlakbij Maarssenbroek komen langs om uiteenlopende redenen. Net als hen heeft ook u specifieke wensen. Bijvoorbeeld voor de behandeling van uw rimpels, poriën of littekens. Of u komt simpelweg langs voor een ontspannende massage. Wat de reden van uw bezoek aan schoonheidssalon Périne bij Maarssenbroek ook mag zijn, wij heten u van harte welkom.

Complete behandeling

Een optimaal resultaat wordt niet zomaar behaald. Alleen de juiste combinatie van behandelingen zorgt voor een natuurlijk welzijn. Daarom voorziet onze beautysalon u van krachtige behandelingen, producten voor dagelijks gebruik en natuurlijk de nodige ontspanning. Dit op basis van uw specifieke leefstijl, stofwisseling, voeding en beweging.

Behandelingen schoonheidssalon Maarssenbroek

  • Vaat- en pigmentlaser: tegen adertjes of pigmentvlekken
  • Bindweefselmassage: massage t.b.v. herstelvermogen van de huid
  • Lichaamsmassages: lichaamsmassage t.b.v. herstelvermogen van de huid
  • TCA peeling: tegen rimpels, acnelittekens en pigment
  • Microdermabrasie: tegen fijne rimpels en vale, futloze huid
  • Aromatherapie: intensieve gezichtsverzorging met producten van Decléor
  • Elektrisch ontharen: voor altijd af van ongewenste haren
  • Lymfedrainage: massage ter verbetering van de lymfeafvoer
  • Laserontharing: pijnloos van ongewenste haargroei af
  • Lichaamsbehandelingen: optimale verzorging en behaaglijkheid. Verstevigen, ontspannen en verzorgen van het hele lichaam

Unieke beautysalonbij Maarssenbroek

Instituut Périne bij Maarssenbroek is een bijzondere beautysalon. Want hier sluit de behandeling perfect aan op uw specifieke huid. Dit is te danken aan ons ‘Multi Analysis Center’. Dit apparaat meet uw aantal rimpels, de grofheid van uw poriën, de elasticiteit, de hoeveelheid pigment, het vocht- en talggehalte en de gelijkmatigheid van uw huid. Op basis hiervan stelt onze schoonheidsspecialiste een gerichte behandeling voor u op.

Schoonheidssalon vlakbij Maarssenbroek

U bereikt schoonheidssalon Instituut Périne in Mijdrecht gemakkelijk vanuit Maarssenbroek. Met de auto bent u hier binnen ongeveer 20 minuten. Ook het openbaar vervoer brengt u snel bij ons. U kunt meteen gratis voor de deur parkeren en de bus stopt voor de deur. Wilt u meer weten over onze schoonheidssalon? Vul ons contactformulier in of bel naar 0297-273121.

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst