UNIEKE SCHOONHEIDSSPECIALISTE NABIJ ABCOUDE

Zoekt u een schoonheidsspecialiste in Abcoude? Wilt u genieten van een ontspannende behandeling? Of wilt u af van oneffenheden, littekens en ouderdomstekenen op uw huid? Hiervoor verzorgt Instituut Périne unieke behandelingen, in Mijdrecht, bij Abcoude. Hier krijgt u niet zomaar een behandeling, maar een natuurlijke verzorging op basis van de juiste combinatie van behandelingen, producten, voeding en beweging.

De betere schoonheidsspecialisten van Abcoude

De schoonheidsspecialist van Instituut Périne maakt als enige in Abcoude gebruik van het ‘Multi Analysis Center‘, een geavanceerd systeem dat de conditie van uw huid exact meet. Hierdoor is veel meer mogelijk. Zoals een objectieve meting van uw progressie. Maar ook stelt dit ons in staat om uw behandeling beter af te stemmen op uw specifieke huid(probleem).

Schoonheidsspecialiste Abcoude voor mannen én vrouwen

Schoonheidssalon Périne verwelkomt zowel mannen als vrouwen uit Abcoude. Ook mannen krijgen hier een jongere, gezondere huid na de professionele behandelingen. Net als voor vrouwen hebben wij voor mannen unieke anti-ageing producten en behandelingen, die de ruimte vullen tussen de stap naar de ‘gewone’ schoonheidsspecialiste of een arts of kliniek.

Advies van uw schoonheidsspecialiste bij Abcoude

Zoekt u deskundig advies over de laatste schoonheidsproducten? Of wilt u weten welke verzorging uw huid precies nodig heeft? Bezoek dan vrijblijvend de schoonheidsspecialisten van Périne in Mijdrecht. Vanaf Abcoude bent u hier binnen een kwartier. In onze beautysalon bent u van harte welkom. Hier krijgt u een gratis en persoonlijk adviesgesprek.

BEAUTYSALON VLAKBIJ Abcoude

U bereikt onze schoonheidssalon snel vanuit Abcoude. Met de auto hoeft u slechts een half uur te rijden voor onze gespecialiseerde behandelingen. U kunt zelfs gratis parkeren voor de deur. Wilt u meer weten over onze schoonheidssalon vlakbij Abcoude? Vul dan nu ons contactformulier in of bel naar 0297-273121.

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst