vital-ageing

15 september 19.00 – 21.00 uur

 Speciaal voor u en een selecte groep vrouwen die hetzelfde principe als u nastreven hebben wij een avond georganiseerd waar deze onderwerpen uitgebreid aan bod komen en waar wij u graag mee verrassen. 

Ontvangst: vanaf 18.30  uur
Begin: 19.00 uur
Einde: +/- 21.00 uur

Wat kunt u verwachten?

Mardge Pascaud van Pascaud Beauty Innovations vertelt over haar boek: De Schoonheidsdriehoek. Een boek dat ingaat op de vraag ‘Wat is schoonheid?’ Wat betekende schoonheid vroeger en wat betekent het nu? Worden vrouwen zekerder van zichzelf als ze proberen de hun aangeprezen schoonheidsidealen na te streven of juist niet? Zijn de schoonheidsidealen die van alle kanten op ons afkomen reëel of allemaal schone schijn?
Vragen, die vrouwen over de hele wereld bezighouden. Daarbij stuit ze op verrassende en soms zelfs onvoorstelbare boodschappen die door de media de wereld in worden geholpen.

Als vrouw krijgen we er allemaal mee te maken: de overgang. Een onderwerp waar helaas nog een groot taboe op lijkt te liggen om er openlijk over te praten welke hinder je ervan kunt ondervinden. Bleef het maar bij opvliegers! Adri Rijkmans van Care for Women neemt je mee in haar verhaal over de invloed van die verandering van je hormonen voor, tijdens en na de overgang op jouw leven en dus jouw huid.

Om te leven zoals jij doet moet je goed met tijd om kunnen gaan. Timemanagement, mindfullness, je kent het allemaal en past het waar nodig toe. Dat er ook voordelen zijn aan het overschakelen naar de automatische piloot en dus soms even mindless zijn, zal Sandra van de Vlierd vertellen. Zij is hiervoor geïnspireerd door Gretchen Rubin, auteur van het boek “The Happiness Project”.

Hoe je het ook wendt of keert, in onze westerse maatschappij heb je te maken met stress. Welke invloed deze stress heeft op jouw huid vertelt Périne Heerooms in haar presentatie ‘Stress en de huid’. 

We hopen u graag te mogen ontvangen op deze speciale avond.

U kunt zich hiervoor opgeven tot 10 september via info@perine.nl of telefonisch via (0297)273121.

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u een specifieke vraag? Bel ons direct op 0297 273 121, e-mail ons naar info@perine.nl of vul onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Bericht*
Niet leesbaar? Verander tekst